Aanmelden

Fijn dat je je wilt aanmelden voor één van onze studies. Je kunt kiezen uit het fysiek volgen op locatie (met daarbij toegang tot een online leeromgeving) of uitsluitend online studeren in je eigen tempo.

Online of liever op locatie?

Voor welke studie ga jij?

Wij raden je aan om de studies zoveel mogelijk in chronologische volgorde te volgen. Wil je weten welke Bijbelboeken en onderwerpen je per jaar gaat volgen? Kijk dan bij de studieoverzichten per jaar.

Nieuwste studie

Studiejaar 6 (2024-2025)

Online = Gratis
Op Locatie + Online = € 150,-

Sluit je later aan, dan betaal je alleen voor de lessen vanaf dat moment.

Volg het zesde studiejaar van Zaterdag Bijbel Seminars (start D.V. september 2024). Je hoeft hiervoor niet voorgaande jaren te hebben gevolgd.

De kosten bedragen € 150 voor de eerste en € 60 voor elke extra persoon uit hetzelfde huishouden. Deelname aan de online cursus is kosteloos (aanmelden is wel noodzakelijk).

Elke 2e zaterdag van de maand komen de nieuwe video’s online. Je kunt daarnaast ook de livestream volgen van de studies zelf. Deze vinden plaats op de 1e zaterdag van de maand. Bij de opgave heb je keuze uit het volgen van de studie op locatie met daarbij toegang tot de online video’s of uitsluitend online volgen.

Studiejaar 5

Online = Gratis

Volg het vijfde volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin totaal 50 waardevolle lessen staan die inzicht geven in Gods Woord.

Je hoeft voor het volgen niet de eerste vier jaren te hebben gevolgd. In dit vijfde jaar start namelijk een nieuwe vierjarige cyclus.

Studiejaar 4

Online = Gratis

Volg het vierde volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 49 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods Woord.

Studiejaar 3

Online = Gratis

Volg het derde volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 49 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods Woord.

Studiejaar 2

Online = Gratis

Volg het tweede volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 47 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods Woord.

Studiejaar 1

Online = gratis

Volg het eerste volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 49 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods Woord.

Kosten studie

Zaterdag Bijbel Seminars heeft geen winstoogmerk. Wij vragen uitsluitend een kleine vergoeding voor de kosten die wij maken. Je kunt daarbij denken aan dit digitale platform, opnames van de video’s, reiskosten van docenten, koffie, thee en maaltijden als je de studie volgt op locatie en kosten voor het bekend maken van deze studies online, via flyers en kerken.

Online

gratis

Studie op locatie

Elke eerste zaterdag van de maand een studiedag in Dronten (inclusief koffie/thee en een maaltijd)

Online leeromgeving

Toegang tot de online lessen van je gekozen studiejaar

Livestream

Je kunt ook via een livestream de studiedagen op locatie volgen

Op locatie & online

€125,-

Studie op locatie

Elke eerste zaterdag van de maand een studiedag in Dronten (inclusief koffie/thee en een maaltijd)

Online leeromgeving

Toegang tot de online lessen van je gekozen studiejaar

Livestream

Je kunt ook via een livestream de studiedagen op locatie volgen

Daggast op locatie

€17,50

Studie op locatie

Volg een studiedag op zaterdag in Dronten (inclusief koffie/thee en een maaltijd)

Livestream

1

Ontmoeten

Tijdens de de seminars vindt ontmoeting en discipelschap plaats.

2

Leren

Met een mooi dagprogramma leer je elke keer weer meer en meer over Gods woord.

3

Uitdelen

We mogen uitdelen en het Woord voorhouden dat leven biedt, dus ook aan anderen.