Aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden voor één van onze studies. Je kunt kiezen uit het fysiek volgen op locatie (met daarbij toegang tot een digitale leeromgeving) of uitsluitend digitaal studeren in je eigen tempo.

Digitaal of liever op locatie?

Voor welke studie ga jij?

Wij raden je aan om de studies zoveel mogelijk in chronologische volgorde te volgen. Wil je weten welke Bijbelboeken en onderwerpen je per jaar gaat volgen? Kijk dan bij meer informatie per studiejaar voor een overzicht.

Nieuwste studie

Studiejaar 4 (2022-2023)

€ 65,- digitaal of
€ 125,- Op Locatie + digitaal

Volg het vierde studiejaar van Zaterdag Bijbel Seminars. (start september 2022). Je hoeft voor het volgen niet perse de eerste drie jaren te hebben gevolgd. Uiteraard raden wij je wel aan om deze ook te gaan volgen zodat je een volledige studie krijgt die meer en meer inzicht geeft in de Bijbel.

Elke 2de zaterdag van de maand komen er nieuwe video’s online. Je kunt daarnaast ook de livestream volgen van de studies zelf. Deze vinden plaats op de 1ste zaterdag van de maand. Bij de opgave heb je keuze uit het volgen van de studie op locatie met daarbij toegang tot de online video’s of uitsluitend online volgen.

Grieks jaar 4 (2022-2023)

€ 125,- Op Locatie + digitaal

Volg het vierde studiejaar van Zaterdag Bijbel Seminars Grieks. (start september 2022). Elke 2de zaterdag van de maand komen er nieuwe video’s online. Je kunt daarnaast ook de livestream volgen van de studies zelf. Deze vinden plaats op de 1ste zaterdag van de maand.

Andere aanbevolen studies

Studiejaar 1

€ 65,- digitaal

Volg het eerste volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 49 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods woord.

Studiejaar 2

€ 65,- digitaal

Volg het tweede volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 47 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods woord.

Studiejaar 3

€ 65,- digitaal

Volg het derde volledige studiejaar van de Zaterdag Bijbel Seminars online. Je krijgt een eigen online leeromgeving waarin tien lesblokken met elk 4-5 lessen klaar staan. In totaal 49 waardevolle lessen die inzicht geven in Gods woord.

Kosten studie

Zaterdag Bijbel Seminars heeft geen winstoogmerk. Wij vragen uitsluitend een kleine vergoeding voor de kosten die wij maken. Je kunt daarbij denken aan dit digitale platform, opnames van de video’s, reiskosten van docenten, maaltijden als je de studie volgt op locatie en kosten voor het bekend maken van deze studies online, via flyers en kerken.

1

Ontmoeten

Tijdens de de seminars vind ontmoeting en discipelschap plaats.

2

Leren

Met een mooi dagprogramma leer je elke keer weer meer en meer over de Gods woord.

3

Uitdelen

We mogen uitdelen en het woord voorhouden dat leven bied, dus ook aan anderen.